Home >

Assistent Accountant

Locatie

Valkenburg

Publish date

29-05-2022

Naam organisatie

Rousch

Functie omschrijving

Als assistent accountant kom je te werken in een innovatieve organisatie, waar je in een hoog geautomatiseerde werkomgeving continue in contact staat met de klant. Jij kunt op deze manier bijsturen op basis van actuele cijfers. Je helpt mee om financiële processen intern en extern te optimaliseren en cijfers te analyseren samen met de accountant. Zodat jullie bevindingen omgezet kunnen worden in een bruikbaar advies voor de klant. Tot jouw werkzaamheden behoren uiteraard het samenstellen van de jaarrekeningen, rapportages en prognoses.

Toegevoegde waarde leveren voor de klant. Dat is waar deze organisatie voor staat!

Bedrijfsprofiel

Vind jij ook dat je als finance professional klanten meer te bieden hebt dan alleen een kloppende jaarrekening? Wil je dit doen met behulp van slimme tools, data analytics en in teamverband? Dan heeft onze opdrachtgever jou een dynamische werkplek te bieden. Je komt te werken in een ambitieus, hooggeschoold team van ca. 35 medewerkers. Je vindt hier niet alleen de accountant en belastingadviseur, maar ook IT Auditors, econometristen, marketing en communicatie specialisten en een IT beheerder. Het kantoor is nog jong, groeiende en goed werkgeverschap is een belangrijke kernwaarde. Zo zijn niet alleen de arbeidsvoorwaarden uitstekend, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan een goede werk- / privébalans, scholing en een prettige werksfeer.

Salarisindicatie

  • € 3000 - € 3850 bruto per maand op fulltime basis
  • 31 vakantiedagen
  • Premievrijpensioen
  • Goede opleidingsmogelijkheden

Functie eisen

De vraag naar assistent accountants is nog steeds groter dan het aanbod. Fijn voor jouw, want zo heb je meer kans om deze leuke vacature in te vullen! Wij maken graag kennis met jou als je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en over werkervaring beschikt binnen de accountancybranche. Je wil graag meedenken en bent een innovatieve jongeman of jongevrouw met hart voor cijfers en de klant!

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Maastricht
Maastricht
Maastricht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.