Home >

Interim/ZZP RA Accountant/Controleleider

Locatie

Venlo

Publish date

28-01-2016

Naam organisatie

Personato BV

Bedrijfsprofiel

Je gaat werken op het regiokantoor met diverse kantoren door Limburg en Brabant. Het is een totaaladviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. Samen met klant bekijken de adviseurs alle kanten van de klant om zo te komen tot succesvolle oplossingen. Het kantoor biedt een fullservice pakket.

Bedrijfscultuur

Innovatie en lange termijn denken typeren het doen en denken van de medewerkers binnen dit kantoor. De basis hiervoor ligt bij het investeren in de medewerkers. Eerlijkheid, openheid en collegialiteit zijn hierin de kernwaarden. Daarnaast hanteert men een goed personeelsbeleid waarbij de nadruk ligt op eigen inbreng/creativiteit. Je komt te werken in een leuk vast team.

Functie omschrijving

Ben jij in het bezit van je RA titel en heb je ervaring opgedaan als controleleider? Dan hebben wij een leuke tijdelijke uitdaging voor je gevonden in het hartje van Limburg. In eerste instantie zal deze opdracht 6 maanden duren (16-40 uur), met uitzicht op een verlenging.

Functie eisen

Personato en Werving en Selectie is op zoek naar een ervaren allround administrateur voor een prachtig landelijk kantoor in het hartje van Maastricht.

  • Je bezit van de RA/Nyenrode titel.
  • Je hebt minimaal 6 jaar ervaring in de accountancy/controle.
  • Verder ben je nauwkeurig en zelfstandig. Dit koppel je aan goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard sta je open voor ontwikkeling.
  • Je bent innovatief, leergierig en snel inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Deze opdrachtgever biedt je een zelfstandige, fulltime functie in een informele, professionele omgeving. De opdrachtgever hanteert een aantrekkelijk uurtarief, waar de voorkeur uitgaat naar een 16-40 urige werkweek.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Maastricht
Maastricht
Maastricht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.