Home >

Junior Transportplanner VERVULD

Locatie

Maastricht

Publish date

20-05-2014

Naam organisatie

SELEXXYZ Recruitment & HR services

Functie omschrijving Junior Transportplanner VERVULD

In deze functie ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de afdeling transportplanning. Dit betekent dat je CMR’s voorbereidt en indien nodig in zijn geheel opstelt. Ook het scannen van CMR’s en orderspecifieke documenten en het zorgdragen voor de juiste verwerking hiervan behoort tot het takenpakket. Daarnaast zorg je voor een adequate orderinvoer. Wanneer deze basis is gelegd, wordt je tevens ingezet bij de routeplanning. In die rol verzamel en controleer je de gegevens voor het opstellen van de ritplanning. Tevens ben je verantwoordelijk voor het maken van een optimale rit- en routeplanning zodanig dat deze efficiënt en kostenbewust is. Uiteraard is het daarbij van belang dat een en ander adequaat wordt vastgelegd binnen de diverse geautomatiseerde systemen.

Functie eisen Junior Transportplanner VERVULD

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een afgeronde logistiek/ administratieve opleiding op minimaal MBO niveau. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent accuraat en in staat om goed te blijven presteren onder tijdsdruk of bij tegenslag. Gedurende de werkzaamheden bewaak je continue de voortgang van het proces en houd je rekening met de gestelde deadlines. Je kunt langdurig omgaan met details, bent stressbestendig en beschikt over een flexibele werkhouding. Een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift is een must. Een gedegen kennis van de Engelse taal is een duidelijke pré. Daarnaast beschik je over een goede kennis van Word en Excel.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een gestaag groeiende transportonderneming gevestigd in de regio Maastricht.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een boeiende en uitdagende functie binnen een enerverende omgeving. Het salaris ligt, afhankelijk van ervaring en opleiding, tussen € 1.750,- en 1.900,- bruto per maand. De geschikte kandidaat zal in eerste instantie middels een uitzendcontract te werk gesteld worden. Het betreft echter een structurele functie.

Interesse?

Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar r.jadoul@selexxyz.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roger Jadoul via telefoonnummer 043- 362 62 54 of mobiel 06 – 15 96 74 16.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Maastricht
Maastricht
Maastricht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.