Home > Bedrijfspresentaties > Vaes & Linthorst Executive Staffing
Maastricht Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Maastricht
MAASTRICHT
Maastricht

Vaes & Linthorst Executive Staffing

Vaes & Linthorst Executive Staffing

Adres gegevens

Adres:Wilhelminapark 1
Postcode:5911 EC
Stad:VENLO
Land:NL
Telefoon:+31773557261

Over: Vaes & Linthorst Executive Staffing

Vaes & Linthorst ziet klanten als partners en bereikt dit door uiterst loyaal te zijn aan de kernwaarden samenwerking, kwaliteit, transparantie, hartstocht, integriteit en innovatie. Dit is de brandstof waar de motor van Vaes en Linthorst op loopt. Vaes en Linthorst blijft zó steevast op koers waar anderen moeten keren.

Werving en selectie, detacheren en het uitvoeren van interim management en headhunting / executive search opdrachten is een vak apart. Vaes en Linthorst is als partner altijd op zoek om de juiste persoon te plaatsen op de juiste plek. Bij Vaes en Linthorst tellen niet alleen harde competenties zoals opleidingseisen en werkervaring. Vaes en Linthorst zoekt juist naar die extra kenmerken die de match compleet maken. Vooral professionaliteit, betrokkenheid, respect en zelfstandigheid zijn bij Vaes en Linthorst de juiste drijfveren voor succes. Het credo: een perfecte samenwerking of geen samenwerking!
Vaes en Linthorst kiest zodoende nooit voor kwantiteit maar altijd voor kwaliteit. Een missie waarmee men streeft naar een succesvolle toekomst waarin samenwerking voor zowel kandidaat als opdrachtgever gelijk staat aan continuïteit. Vaes en Linthorst gaat niet voor zo maar een match. Vaes en Linthorst gaat voor dé match.

Bij Vaes en Linthorst staat de nadrukkelijke wil om permanent te presteren voor zowel opdrachtgever als kandidaat centraal in de specialismen Finance, P&O/HRM, Sales, Marketing, Logistiek, Industrie en Non-Profit. Vaes en Linthorst is actief in de regio’s Venlo, Venray, Eindhoven, Nijmegen, Roermond, Sittard en Maastricht.
Welkom bij Vaes en Linthorst, uw intermediair en maatwerkspecialist in Werving en Selectie, Detachering en Headhunting / Executive Search op HBO en WO niveau.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Retailbaan Bimona Maatwerk Werving & Selectie Personato BV Food & Agri
Maastricht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.