Home >

Medewerk(st)er Administratie

Locatie

Maastricht

Publish date

28-11-2022

Naam organisatie

SELEXXYZ HR Consultancy

Functie omschrijving Medewerk(st)er Administratie

In de functie van administratief medewerker ben jij een echte duizendpoot. Je draagt zorg voor de uitvoering van diverse werkzaamheden op de financiële administratie. Je taken bestaan o.a. uit het verwerken van inkoopfacturen en bankmutaties. Je voert ook diverse controles uit voor de maandcijfers. Verder verricht je de betalingen en zorg je voor het debiteurenbeheer. Je assisteert ook bij de salarisadministratie door het controleren van de uren.

Functie eisen Medewerk(st)er Administratie

Je bent secuur, resultaatgericht en hebt oog voor detail. Als medewerker administratie ben je enthousiast en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren. Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent een teamplayer. Daarnaast ben je flexibel (enkele taken overnemen bij afwezigheid collega tijdens verlof). Op jou kunnen wij bouwen!

Wat vragen wij?
- Een MBO of HBO opleiding
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op een financiële administratie
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Kennis van het MS-officepakket
- Affiniteit met computersystemen

Bedrijfsprofiel

Budé Group B.V., gevestigd in Maastricht, is al meer dan 35 jaar actief in de wereld van industriële productieautomatisering, revisie en onderhoud. Wij staan voor innovatie, technisch hoogstaand vakmanschap en voor langdurige relaties met onze klanten. Van kleine modificaties tot grote nieuwbouwprojecten: samen zoeken we naar de beste oplossing waarbij duurzame productiviteitsverbetering vooropstaat. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega.

Arbeidsvoorwaarden

Budé biedt jou een afwisselende en uitdagende functie voor 24 tot 32 uur per week binnen een informele en groeiende organisatie. Onze werkomgeving is dynamisch en open-minded. Natuurlijk bieden wij jou een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast geven wij jou de mogelijkheid om jouw kennis uit te breiden middels opleidingen of cursussen, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl, of reageer via onderstaande link. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes Jadoul via: (06)11733966 of per mail naar m.jadoul@selexxyz.nl. Wij kijken ernaar uit!

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Heerlen
Maastricht
Maastricht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.