Home > Bedrijfspresentaties
Maastricht Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Maastricht
Maastricht

Bedrijfspresentaties

Online-Jobboard

Online-Jobboard

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
PBS People's Business Support B.V.

PBS People's Business Support B.V.

PBS (People's Business Support BV) bemiddelt hoger geschoold personeel voor vaste of tijdelijke functies bij bedrijfsleven en overheid. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote bedrijven als ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.
People in Science

People in Science

People in Science is een recruitmentbureau voor professionals in de branches chemie, biotechnologie, life science, farma, milieu, en food.
Perry Sport

Perry Sport

De geschiedenis van Perry gaat terug tot 1866, toen de eerste winkel werd geopend in Amsterdam. Op dit moment heeft Perry Sport meer dan 75 winkels. Naast de gewone winkels vind je ons ook in de V&D en met diverse Pop-Up stores in heel Nederland. Niet voor niets zijn wij al jaren de nummer één voor sport en outdoor.
Personato BV

Personato BV

Personato Werving en Selectie wil maar één ding: jouw ambities realiseren. Willen omzetten in doen. Waarom? Omdat het ons energie geeft en trots maakt. Omdat we volop genieten van gezamenlijk succes. Omdat we gewoonweg niet anders kunnen.
Personato P&O

Personato P&O

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, dat zich uitstrekt over alle branches waarin Personato actief is. Hierdoor kunnen we een breed scala aan interessante vacatures bieden, van Medewerker P&O tot HR-Manager. Dat doen we op een no-nonsense manier. Want bij ons telt maar één ding en dat is het resultaat. Een baan die jou op het lijf is geschreven.
Personato Sales

Personato Sales

Onze afdeling richt zich niet specifiek op één branche. We werken zowel voor kleine MKB-bedrijven als voor landelijke spelers, in de tien verschillende specialismen waarin Personato actief is. Alle niveaus komen aan bod, van een binnendienstfunctie tot aan specialistische commerciële betrekkingen in zowel sales als marketing.
Pienk

Pienk

Dé specialist in bemiddeling van commerciële binnendienst medewerkers, customer service medewerkers, secretaresses, office managers, personal assistants en méér: Pienk, Office professionals!
Polanski & Partners

Polanski & Partners

Polanski & Partners bestaat meer dan twintig jaar en is als intermediair gespecialiseerd in hoger kader- en topmanagement. De ambachtelijke werkwijze blijft, maar de website is grondig aangepakt.

Onze klanten

BRAIN FORCE Easy Recruitment AgriMatch Europe IcTalented People Skywalker Customer Contact b.v. AgriFoodMatch BV QPR Dewitec Farmasel Blue Trail
Maastricht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.