Maastricht Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Maastricht
MAASTRICHT
Maastricht

LMSales

LMSales

LMSales is gespecialiseerd in het face-to-face benaderen van diverse markten. Met onze ervaren en gedreven vertegenwoordigers vergroten wij het marktaandeel van onze opdrachtgevers en zorgen we voor een positieve naamsbekendheid. Dit doen wij bij LMSales vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers.

LMSales staat bekend om haar deskundigheid, kwaliteit, professionaliteit en het welbekende ‘LMS-gevoel’. Het LMS-gevoel wordt als uniek ervaren door onze opdrachtgevers maar zeker ook door onze medewerkers. Dit vanwege de warme aanpak en focus op zakelijke en persoonlijke groei. Als T.E.A.M. zijn wij altijd bezig LMSales naar een nog hoger niveau te tillen. De afgelopen jaren heeft dit zijn vruchten afgeworpen en zien wij een sterke groei in ons klantenportfolio en in ons medewerkersbestand.
Onze ambitie is om verder te groeien, hier werken we dagelijks naartoe. CANEI, Constant and Never-Ending Improvement, is dan ook een bekend begrip binnen LMSales. Wij streven ernaar om iedere dag wat we goed doen, nóg beter te doen.
Voor iedere medewerker streven wij naar zelfredzaamheid. Het is ons doel dat iedere medewerker bewust bekwaam actief is in het leveren van een waardevolle bijdrage aan het eindresultaat. Om dit te realiseren steekt LMSales veel tijd in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur, waar we dagelijks plezier en resultaat weten te combineren. Hard werken, behalen van (persoonlijke) doelstellingen, doorzetten, focussen op resultaat en er helemaal voor gaan.
Together Everyone Achieves More! LMSales is not a job, it is a lifestyle. We make things happen!

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Dewitec FreshConnections Personato Sales Novaccent Roelofs Recruitment KwikFit Jobco Support Easy Recruitment
Maastricht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.