Home > Bedrijfspresentaties > SELEXXYZ Recruitment & HR services
Maastricht Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

SELEXXYZ Recruitment & HR services

SELEXXYZ Recruitment & HR services

Adres gegevens

Adres:Karveelweg 3
Postcode:6222 NJ
Stad:MAASTRICHT
Land:NL
Telefoon:+31433626254

Over: SELEXXYZ Recruitment & HR services

Selexxyz Recruitment & HR Services is een actieve speler op het gebied van HR Dienstverlening in Limburg. Selexxyz ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven (tijdelijk) op het gebied van personeelsmanagement, werving & selectie, ziekteverzuimmanagement en andere aanverwante zaken. Door een steeds veranderende regel- en wetgeving is flexibele inzet van een externe adviseur een goede oplossing. Heeft u vragen of problemen waar wij u bij kunnen ondersteunen neem dan gerust contact met ons op. Kernwoorden waarop onze werkwijze gebaseerd is, zijn: aandacht, professionaliteit, langdurige relatie en de vraag van de klant beantwoorden.

Selexxyz Recruitment & HR Services vindt het belangrijk om ook op maatschappelijk vlak actief te zijn. Derhalve nemen wij voor de tweede keer dit jaar deel aan de actie Alpe d’HuZes. Vanuit het Limburgse bedrijfsleven is er een team gevormd met 50 enthousiaste deelnemers met de toepasselijke naam: Team Limburg.

Recente vacatures van SELEXXYZ Recruitment & HR services

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

CPM NetCare Metaalkanjers Geniek BRAIN FORCE IcTalented People Aardoom & de Jong Matchpartner-zorg Topaccent
Maastricht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.